Behandelingen

Algemene Info

Na mijn vakopleiding heb ik mij verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik allround geworden en kan ik vele mensen helpen bij hun voetklachten.

Lees meer

Nagelbeugeltechniek

Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugeltje op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren, waardoor de druk in de nagelwallen verminderd of geheel verdwijnt.

Lees meer

Ortheses

Deze specialisatie is van belang voor het ontlasten van diverse drukplekken, met name aan en tussen de tenen en voor het reguleren van de teenstand (b.v. hamertenen). Vilttechniek wordt meestal toegepast op de bal van de voet, bij hevige drukpijnen.

Lees meer

Gelnagels

Hiermee kunnen gescheurde of brokkelige nagels weer beter begeleid worden. Ook kunt u hier meer over lezen onder het kopje `cosmetisch`. Voor behandeling Na behandeling

Lees meer

Reumatische voet

Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak ook last van hun voeten. Pijn staat daarbij voorop en is meestal de belangrijkste klacht. Daarnaast zijn vermoeidheid, brandende voeten, stijfheid en zwelling ook veel gehoorde klachten. Aangezien mensen met reuma niet alleen last krijgen van de voeten, maar ook van de handen, wordt de verzorging van hun

Lees meer

Diabetische voet

Ruim 10% van alle diabetespatiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie `diabetische voet` ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. Ik werk hierbij met een speciale frezen set, deze zijn minder scherp en fijner van structuur om hiermee de kans op een wondje zo klein

Lees meer

Cosmetisch

Heeft u geen voetklachten maar wilt u toch graag uw voeten laten verzorgen? Een korte relaxbehandeling bestaat uit een heerlijk voetenbad, scrubbehandeling en voetmassage met etherische oliën.

Lees meer

Cryotherapie

De cryopen: het meest innovatieve product in de voetenbranche. Cryo betekent bevriezen. In mijn praktijk gebruik ik cryotherapie voor het bevriezen van voetwratten door gebruik te maken van de cryopen.

Lees meer

Voetmassage

Heeft u wel eens last van koude voeten en een verminderde doorbloeding of heeft u last van stress? Dan is een voetmassage wel iets voor u. Daarna heeft u heerlijke warme voeten en het is tevens pure ontspanning.

Lees meer